ValidUntil

Eliminar el teu compte de ValidUntil

Pots eliminar el teu compte de ValidUntil, de Relative Developers, i totes les seves dades quan vulguis. Hi ha dues maneres:

1

Des de l'app

  1. Obre ValidUntil i inicia la sessió.
  2. Ves a Configuració.
  3. Prem «Eliminar compte» i confirma-ho.

2

Per correu

Si ja no tens l'app, escriu-nos des del correu del teu compte amb aquest assumpte:

Per a: [email protected]
Assumpte: Eliminar compte – ValidUntil

Escriu el correu

Què s'elimina

  • El teu compte: el correu i la contrasenya.
  • Tots els documents que vas desar, amb els noms, les categories i les dates, també els d'altres persones.
  • Les dades llegides del DNI o del passaport.
  • Les fotos de les targetes són només al teu mòbil: s'esborren en desinstal·lar l'app.

Què es conserva

Res que t'identifiqui. Les dades tècniques i d'ús de Google Analytics per a Firebase no inclouen el teu correu ni els teus documents.

Quan

Les dades s'esborren en un màxim de 30 dies des de la sol·licitud.